Wijn uit Zweden

Ja, je leest het goed! Ook in Zweden bevinden zich tegenwoordig wijngaarden, zoals bijvoorbeeld op het schiereiland Kullaberg en in Ästad, een klein oord gelegen temidden van de beukenbossen in de provincie Halland, aan de westkust van Zweden.

Snusland Zweden

Nederlanders die hun sigaretten hebben ingeruild voor Velo Nicotine Pouches zullen regelmatig de Zweedse webwinkel bezoeken om snus te bestellen. In Nederland is snus niet overal verkrijgbaar zoals dat in Zweden wel het geval is. Maar behalve Velo Nicotine Pouches is het tegenwoordig dus ook mogelijk om online Zweedse wijn te bestellen!

Ästad Vingård

De biologische wijnteelt in Ästad is kleinschalig maar het dorpje heeft zich in de loop der jaren weten te ontwikkelen tot een heus ‘verwenoord’. Vlakbij de wijngaard bevinden zich vakantiehutten, een luxe Spa gelegenheid en een chic restaurant waar dagelijks de heerlijkste gerechten worden geserveerd, vergezeld van voortreffelijke wijn van eigen ambachtelijke teelt. En mogelijk verkopen ze er ook Velo Nicotine Pouches.