Huiswijnen & Arrangementwijnen

Hèt adres voor HUISWIJNEN & ARRANGEMENTSWIJNEN

Reinhard Fuchs, Bereich Bernkastel

Art. 05.173.820 / 1.00 literWijnomschrijving

Lichtgeel van kleur. Rijp wit fruit, citrus, wat honing, bloesem, gele pruimen en mango. Prima zuren en bitters met een klein zoetje na.


Achtergrond informatie

Bernkastel is een van de bekendste dorpen langs de Moezel. Rond het dorp liggen prachtige wijngaarden, die onderdeel zijn van het wijnbouwgebied Bereich Bernkastel, dat de wijngaarden van Bernkastel in hun geheel omvat. Uit dit deel van de Moezel komen heerlijke lichtvoetige wijnen, met een perfecte balans tussen zoet en zuren. Heerlijk op een zomers terras, maar ook fijn bij de maaltijd.


Wijn/Spijs

Heerlijk als verfrissend aperitief. Nagerechten met wit en geel fruit, zoals appel, peer en perzik.


Serveertemperatuur

8-10 graden

Afsluiting

Schroefdop

Bewaarpotentieel

Op dronk – nog 1 jaar laten liggen

Over de producent:

Zimmermann-Graeff & Müller is een van de belangrijkste wijnbedrijven van Duitsland, en tegelijk is en blijft het bedrijf een echt familiebedrijf. Inmiddels is het de vierde generatie van de familie die met zijn kennis, ervaring en daadkracht een de leiding staat van dit mooie bedrijf. Het bedrijf voert een groot assortiment wijnen. Niet alleen Duitse wijnen, maar ook uit andere Europese landen en uit de Nieuwe Wereld. Deze worden verkocht in Duitsland zelf, maar ook aan wijnliefhebbers in veel andere landen. Zimmermann-Graeff & Müller verkoopt in totaal 56 miljoen liter Duitse wijn, die wordt geëxporteerd naar meer dan 35 landen. De druiven worden aangeleverd door meer dan 1000 wijnboeren in de wijngebieden van Rheinland-Pfalz. Een team van goed gekwalificeerde wijnmakers onder leiding van hoofd-wijnmaker Peter Griebeler staat garant voor een hoge kwaliteit van alle geproduceerde wijnen. De wijnen onder het label Reinhardt Fuchs zijn een mooi voorbeeld van de Duitse wijnen die hier worden gemaakt.


Prijzen (literflessen):

Bestellingen  gaan vanaf 120 flessen  (mag gesorteerd).

We  geven  de volgende staffelkorting:

360 flessen of meer                                                     Prijs per fles € 2.93

240 flessen of meer                                                     Prijs per fles € 3.15

120 flessen of meer                                                     Prijs per fles € 4.36

Bij minder dan 360 flessen geldt :

verzendkosten € 28,50

(Zeeland en  Eilanden in overleg)